Wat is het voordeel van een zonnebatterij?

Zonnebatterijen zorgen ervoor dat u meer onafhankelijk bent van het net. Door een zonnebatterij te installeren, kan uw huis bijna volledig werken op de schone zonne-energie die u produceert, in plaats van vuile energie die het nutsbedrijf mogelijk heeft geproduceerd met fossiele brandstoffen. Uw 10-stappengids voor het kiezen van een zonnebedrijf in Salinas, CA. Nadelen van A Solar Battery Batteries zoals de LG Chem Resu - deze batterijen hebben dit type hybride omvormer nodig om de DC-koppelingsopstelling te bereiken.

Let op: deze producten zijn beperkt tot eenfasige eigenschappen. Verdere speciale conversieapparaten zijn vereist als deze batterijinstelling vereist is voor een driefasige eigenschap. De meeste, zo niet alle nutsbedrijven vertrouwen tot op zekere hoogte op fossiele brandstof om elektriciteit te produceren. Dit betekent dat de CO2-uitstoot voor de netstroom die u gebruikt, varieert afhankelijk van de energiemix van het nutsbedrijf dat werkt in de staat waarin u woont.

Sommige staten hebben hogere CO2-emissiefactoren op het net dan andere. Het hebben van een zonne-PV-systeem met een energieopslagsysteem zal uw CO2-voetafdruk aanzienlijk verminderen. Gebruik de EPA-koolstofemissiecalculator van de Australische overheid om de CO2-uitstoot van uw netstroom te bepalen. Het elektriciteitsnet is de afgelopen 100 jaar niet veel veranderd, maar dat gaat allemaal veranderen.

Momenteel is het net oud en verouderd en is het niet geschikt voor de digitale economie van vandaag. Het slimme netwerk zorgt voor een bidirectionele informatiestroom tussen het nutsbedrijf en zijn klanten. Het wordt het raster van de toekomst, efficiënter, heeft zelfherstellende eigenschappen, biedt een bidirectionele gegevensstroom realtime en omvat geautomatiseerde en interactieve technologieën die de fysieke werking van elektrische apparaten optimaliseren. Morgan Stanley heeft voorspeld dat voor het einde van het decennium meer dan een miljoen batterijsystemen op het net zullen worden aangesloten.

Er is iets aan off-grid gaan dat een gevoel van inspiratie en vrijheid geeft. Niet vertrouwen op uw lokale nutsbedrijf om stroom te leveren, maar 100% van uw eigen schone elektriciteit opwekken. In het verleden zou men een grote batterijbank nodig hebben om voldoende sap te leveren om uw huis van stroom te voorzien voor als de zon niet schijnt. Tegenwoordig heb je met lithium-ionbatterijtechnologie echter niet langer een hele ruimte nodig voor batterijen.

Je hebt echter een behoorlijk groot zonne-PV-systeem nodig om al je elektrische belastingen te dekken plus een beetje extra om het batterijsysteem op te laden. U moet ook rekening houden met een bepaald aantal dagen autonomie voor wanneer de weersomstandigheden slecht zijn, zodat u uw zonne-energie niet kunt maximaliseren. Volledig off-grid gaan betekent ook dat u niet langer hoeft te worden blootgesteld aan steeds hogere elektriciteitskosten. Sluit je aan bij meer dan 20.000 huiseigenaren die de overstap hebben gemaakt met Instyle Solar, of de meer dan 1000 positieve recensenten die meer dan tevreden zijn geweest met hun zonne-installatie.

Door de mogelijkheid om energie op te slaan, bent u minder afhankelijk van het net voor extra vermogen. Als u op een plek woont die vaak bruinend wordt of een rottende energie-infrastructuur heeft, kunnen zonnebatterijen u helpen isoleren van de gevolgen van slecht netbeheer. Je gaat naar meer zelfvoorziening en hebt meer controle over je energiebestemming. Dit is geweldig voor mensen die van de grid willen komen.

Opslag op zonne-energie geeft u gemoedsrust. Als de elektriciteit uitvalt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u al het voedsel in uw koelkast, vriezer of hemel verliest, verbied de wijn- of bierkoelkast. Je kunt nog steeds op je computer werken. Je kunt de airconditioner niet gebruiken, maar je kunt de ventilator wel gebruiken.

Je kunt je grote scherm niet bekijken, maar je kunt de kleine schermen van het gezin opladen. Voor de meeste huiseigenaren is het grootste voordeel van zonnebatterijen de mogelijkheid om back-upstroom te hebben tijdens een netstoring. Sommige mensen geloven dat generatoren en andere energiesystemen net zo, zo niet effectiever zijn als zonne-energiesystemen en batterijen. Zonne-energiesystemen zijn echter niet alleen verantwoordelijk voor het produceren van elektrische energie, ze produceren ook schone energie.

Dit betekent dat het proces van energieproductie het milieu niet vervuilt. Er zijn geen schadelijke emissies of bijproducten die verdere schade kunnen toebrengen aan het milieu of het ecosysteem. Zelfs accu's zijn milieuvriendelijk en vrij van emissies. Om deze reden is groen gaan met zonne-energiesystemen en zonnebatterijen zeer begunstigd bij het verminderen van de CO2-voetafdruk.

Naarmate zonnepanelen populairder worden, merken mensen die energieopslagsystemen installeren dat deze unieke batterijen hen in staat stellen het meeste uit hun zonnepanelen te halen en de geproduceerde energie te besparen voor mistige, grijze of bewolkte dagen, wanneer de paneeloutput wordt verminderd, of tijdens stroom- of netuitval. Het zou voor een werknemer niet duidelijk zijn dat er stroom in het net komt van zonnepanelen op iemands huis. De typische zonnebatterij voor thuis heeft een levensduur van de batterij tussen 5 en 15 jaar voordat de prestaties van de batterij voldoende worden verminderd om deze te vervangen. Better Tomorrow Solar is gecertificeerd bij een verscheidenheid aan toonaangevende batterijfabrikanten en kan klanten de keuze bieden uit toonaangevende batterijmerken.

Als alternatief kunt u een zonnebatterij aan uw zonne-energiesysteem toevoegen en deze overtollige hernieuwbare energie opslaan om te gebruiken wanneer dat nodig is om uw huis van stroom te voorzien. Zonnebatterijen zijn echter misschien niet voor iedereen geschikt, dus het is de moeite waard om de voor- en nadelen te verkennen van het koppelen van een zonnestelsel aan een batterij. Met een iets groter zonne-PV-systeem kunt u de overtollige energie die in het batterijsysteem wordt geproduceerd, opslaan voor later gebruik wanneer u het nodig hebt. Zonnebatterijen zijn een belangrijk aspect van moderne zonnestelsels geworden en hun belang zal de komende jaren alleen maar toenemen.

Hoewel sommige mensen het misschien terug kunnen verkopen of weer in het net kunnen overbrengen, is het een verstandiger idee om een zonnebatterij te krijgen en deze de energie die je produceert op te slaan. Dus, waarom zou je betalen voor een zonnebatterij als het net er is om je overtollige stroom toch te crediteren? Het blijkt dat er verschillende belangrijke voordelen zijn aan het koppelen van uw zonnestelsel met een batterij. In plaats van overtollige zonne-energie te voeden wanneer het minder waardevol is, stellen batterijen huiseigenaren in staat om hun overtollige stroom ter plaatse op te slaan en die's nachts het huis in te voeren, waardoor de hoeveelheid stroom die ze nodig hebben om uit het net te halen tijdens de duurste tijd van de dag wordt verminderd. Gelukkig zijn er waarschijnlijk meer voor- dan nadelen aan investeren in energieopslag, vooral als het gaat om zonne-energie.

Bovendien hebben sommige staten zoals Californië kortingen specifiek voor batterijen voor zonnepanelen die de kosten om ze te verwerven aanzienlijk kunnen verlagen, door middel van prikkels zoals het Self-Generation Incentive Program (SGIP). Better Tomorrow Solar biedt betaalbare zonnepaneelinstallatie en opslagoplossingen voor zonnebatterijen in Atlanta, GA %26 Charlotte, NC. Deze batterijsystemen zullen een ingewikkeld onderdeel vormen van het slimme netwerk, waardoor consumenten van elektriciteit niet alleen energie kunnen importeren, maar ook hun eigen schone energie kunnen verkopen, opwekken en distribueren in het net vanuit hun zonne-PV- en energieopslagsysteem. Daarom speelt opslag van zonnebatterijen een cruciale rol bij het stroomlijnen van de productie en distributie van netstroom, en kan het de nutscapaciteit beter afstemmen op de genormaliseerde vraag.

.