Kun je een heel huis runnen op zonne-energie?

Het korte antwoord op beide? Dat hangt ervan af. Het is gebaseerd op een groot aantal factoren, waaronder hoeveel energie je in je huis verbruikt en hoeveel zon je dak regelmatig raakt. Hoewel het voor de meeste mensen nog steeds te duur kan zijn om zonnepanelen op hun huizen te installeren, dalen de prijzen voor de panelen en installatie. Chariot bestaat om 100% zonne-energie aan te bieden tegen scherp geprijsde tarieven zonder de noodzaak van persoonlijke panelen.

Zolang uw woning geschikt is voor de grootte van het zonnestelsel dat u nodig heeft, moet u uw energieverbruik volledig kunnen compenseren met zonne-energie. Zonnepanelen kunnen een heel huis runnen zolang eigenaren van zonnepanelen voldoende ruimte op hun dak hebben, niet in een gebied wonen met weinig blootstelling aan zonlicht en zonneapparatuur kopen bij een gerenommeerde bron. Daarom is het belangrijk voor eigenaren van zonnepanelen om bewakingssoftware voor zonnestelsels te gebruiken die de zonneproductie minuut voor minuut bewaakt en het beste tijdstip van de dag bepaalt voor het gebruik van apparaten. Natuurlijk kan worden verwacht dat de hoeveelheid maandelijks gebruik en het potentieel voor de productie van zonne-energie beide het hele jaar door zullen variëren.

Residentiële zonnepanelen in Colorado kunnen tijdens de lange zomerdagen de stroom voor huizen overproduceren. Voordat u afrondt om volledig zonne-energie te gaan, moet u eerst overwegen of uw huis het hele jaar door voldoende zonlicht krijgt om voldoende elektriciteit te produceren. Laten we eens diep ingaan op hoe dit precies gebeurt en hoe je thuis geschatte zonneberekeningen kunt maken. Op deze manier kunt u 100% groene energie in uw huis gebruiken zonder de uitdagingen van de installatie van zonnepanelen en tegen tarieven die net zo betaalbaar zijn als reguliere elektriciteitsbedrijven in Texas.

Andere nuttige innovaties, naast zonnepanelen op het dak, zijn opgedoken, waaronder een aangepaste versie van een stralingsverwarmingssysteem. Uw zonne-installateur moet gemiddeld bepalen hoeveel elektriciteit u doorgaans gebruikt om volledig te begrijpen hoe groot een systeem u nodig heeft. We hebben meer dan 15.000 huiseigenaren in Colorado geholpen de beste waarde te krijgen voor de aankoop en installatie van zonnepanelen. Als uw zonnepanelen meer stroom leveren dan uw huis verbruikt, kunt u uw extra stroom terugverkopen aan het net.

Voor velen maken de kosten alleen al het idee om huizen volledig van stroom te voorzien via zonnepanelen moeilijk.