Hoe lang gaat een 5kw batterij mee?

Als u over het algemeen een paar lampen, een koelkast en een tv wilt gebruiken, moet een batterij met een capaciteit van 5 kW ongeveer 10 uur meegaan. Als u het gebruik van zware energieverslinders toevoegt, bijvoorbeeld airconditioners of een zwembadpomp, zal deze de zonnebatterij zeer snel leeglopen. Deze schermafbeelding toont het representatieve gedrag van een batterijbank van 4 of 5 kWh met een bescheiden zonnestelsel (Log in om een opmerking te bekijken of toe te voegen om een opmerking te bekijken of toe te voegen. Op basis van bovenstaande informatie kunnen we ervan uitgaan dat het voor de meeste huishoudens mogelijk zou zijn om hun elektriciteitsverbruik te beperken tot ongeveer 5 of 6 kWh per dag.

Alleen al met een thuisbatterij kunt u uw basisvoorzieningen ongeveer een dag of twee van stroom voorzien. Zonne-accu's voor thuis gaan ergens tussen de 5 en 15 jaar mee. Als u vandaag besluit om een zonnebatterij te installeren, is het vrijwel zeker dat u in de toekomst een vervanging nodig heeft die overeenkomt met de levensduur van 20 tot 30 jaar van uw zonne-energiesysteem, 3.A 10kwh batterij gaat 10 tot 12 uur mee, ervan uitgaande dat het systeem 1000 watt per uur verbruikt. Als u maar een paar apparaten gebruikt, neemt de gebruiksduur van de batterij toe.

In tegenstelling tot loodzuur- en lithium-ionbatterijen bevatten zoutwaterbatterijen geen zware metalen en vertrouwen ze in plaats daarvan op zoutwaterelektrolyten. Een belangrijk ding om te overwegen bij het installeren van een zonnepaneelsysteem is of u batterijen wilt toevoegen voor energieopslagmogelijkheden. Wanneer een zonne-installateur bijvoorbeeld verwijst naar een zonnestelsel van 5 kW, hebben ze het eigenlijk over een systeem dat maximaal 5 kW onmiddellijk vermogen kan produceren - wat zal gebeuren wanneer de panelen van het systeem een volledige dosis zonlicht ontvangen. Als het gaat om zonne-energie %26 batterijen (en elektriciteit in het algemeen) gebruiken mensen soms de termen kracht en energie door elkaar, maar ze zijn eigenlijk anders.

Als je je tv elke dag de hele dag aan houdt, verbruikt hij meer dan 7 kWh elektriciteit per dag, een aanzienlijk deel van de typische 10 kWh bruikbare energieopslag die veel batterijen hebben. Van de drie typen zijn lithium-ionbatterijen (ook bekend als li-ionbatterijen) de meest voorkomende bronnen van energieopslag voor een zonnestelsel thuis. Capaciteit is de maatstaf voor het potentieel van een zonnestelsel om stroom op te wekken (of in het geval van batterijen, zowel stroom opwekken als energie opslaan). Als je 10 kWh nodig hebt en loodzuurbatterijen gebruikt, moet je 26 kWh krijgen om de 50% diepteontlading goed te maken.

Gelukkig zijn de meeste zonnebatterijen over het algemeen deep-cycle batterijen, waardoor ze tot 80% van hun opgeslagen energie kunnen ontladen voordat ze worden opgeladen. Omdat batterijen niet genoeg vermogen hebben om in één keer een back-up van uw hele huis te maken, bevatten de meeste opslaginstallaties een kritisch laadpaneel, een secundair elektrisch paneel met minder circuits die tijdens een storing door een batterij kunnen worden gevoed. Batterijen zijn echter nog steeds duur en u wilt uw zuurverdiende geld niet meer uitgeven dan u nodig heeft. Tesla Powerwall 2 is een lithiumbatterij op basis van kobalt, de andere twee zijn lithium-ijzerfosfaatbatterijen.

Huisbatterijen worden gebruikt om energie van uw zonnepanelen op te slaan om's nachts te gebruiken of op momenten dat het weer bewolkt is.