Hoeveel energie kan een zonnebatterij opslaan?

Batterijen voor zonne-opslag zijn over het algemeen ontworpen om stroom vast te houden als een compleet systeem. Er zijn verschillen in grootte; kleinere systemen kunnen 2 kWhzijn, terwijl een groter systeem tot 10 kWh opgeslagen energie kan bevatten. Batterijafmetingen worden uitgedrukt in kilowattuur (kWh). In de tropen waar altijd zon is, denk ik dat de batterijen altijd maximaal vermogen zullen opslaan ten opzichte van andere plaatsen.

Batterijen zijn goed voor het grootste deel van de kosten van een opslagsysteem op dit moment, een opslagsysteem bevat een omvormer en bedrading naast de batterij en nutsbedrijven hebben grote batterijpakketten nodig als ze back-upstroom gaan leveren voor al hun klanten. Als u uw zonnepanelen wilt koppelen aan opslag, zorg er dan voor dat u contact opneemt met meerdere gerenommeerde installatieprogramma's voor batterijopslag om ervoor te zorgen dat u de installatie van de hoogste kwaliteit krijgt tegen de best mogelijke prijs. Met een batterijsysteem geïnstalleerd, kunt u uw huis en essentiële apparaten energiek houden door extreme weersomstandigheden en netstoringen. Voorafgaand aan de ontwikkeling van de Tesla Powerwall bestonden de meeste zonne-opslagsystemen uit loodzuuraccusbanken.

Ik heb nooit geweten dat zonnebatterijen steeds vaker voorkomen bij individuele huiseigenaren, en net als zonnepanelen hangt de exacte batterijinstallatie die u moet krijgen af van uw unieke situatie en wat u uit energieopslag wilt halen. Batterijen zijn echter nog steeds duur en u wilt uw zuurverdiende geld niet meer uitgeven dan u nodig heeft. Het stimuleringsprogramma voor zonnebatterijen in Californië, genaamd SGIP, kan bijna een kwart van de kosten van een batterijinstallatie dekken. De twee belangrijkste vormen van hernieuwbare energie - zonne- en windenergie - worden beschouwd als intermitterende bronnen, omdat de zon niet altijd schijnt en de wind niet altijd waait.

In deze blog leggen we lithium-ionzonnebatterijen uit, zien we hoeveel ze kosten, bekijken we populaire merken en bespreken we hun voor- en nadelen. Kijk, zonnepanelen produceren midden op de dag de meeste elektriciteit, wat toevallig ook het moment is waarop je huis de minste hoeveelheid elektriciteit verbruikt. En dat zijn slechts de verschillen binnen lithium-ionchemie, om nog maar te zwijgen van de verschillen tussen lithium-ionbatterijen en loodzuurbatterijen, of vanadiumstroombatterijen, of andere experimentele batterijchemie. Gelukkig komen zonnebatterijen in aanmerking voor het federale belastingkrediet voor zonne-energie van 26%, en sommige staten hebben zelfs extra prikkels voor zonnebatterijen om de batterijprijzen vooraf te helpen verlagen.

Dit betekent dat u uw huis van stroom kunt voorzien van alle schone, hernieuwbare zonne-energie die uw zonnepanelen produceren, ongeacht het tijdstip van de dag.