Hoeveel batterijen heb je nodig voor 10kw zonnestelsel?

Als je 24V-batterijen gebruikt, heb je 1666 ampère nodig. De beste optie zou een capaciteit van 24V 300 ah zijn, zoals de Shunbin LiFePO4-batterij, omdat deze de stroom aankan. Je hebt er 6 nodig voor een 10kw zonnestelsel. Je hebt minimaal 28 kWh accucapaciteit nodig voor een zonnestelsel van 10 kW.

Voor een systeem van 30 kW heeft u minimaal 84 kWh accucapaciteit nodig. Hoeveel batterijen hebben we nodig voor een 3-fase van een 10KW zonnestelsel? Dit is een vraag die het onderzoeken waard is. In feite hangt het af van uw elektriciteitsbehoefte. Laten we een 96VDC 10KW zonnestelsel 3-fase als voorbeeld nemen om te illustreren.

Meestal omvat de standaardconfiguratie van het 96VDC 10KW 3-fase zonnestelsel van ons bedrijf 1PC 10KW 3-fase zonne-omvormer, 16PCS 380W MONO zonnepanelen, 8PCS 12V 200AH batterijen en andere noodzakelijke accessoires. Welke situatie is het meest geschikt voor jou? Immers, hoe minder batterijen, hoe lager de totale prijs van het zonnestelsel. Dus is het beter om zo min mogelijk batterijen te hebben? Niet precies. Het zonnestelsel is een compleet systeem en elk onderdeel ervan is met elkaar verbonden.

Als u behoefte heeft aan zonnestelsels of meer informatie wilt weten over „Hoeveel batterijen hebben we nodig voor een 10KW zonnestelsel 3-fase, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Xindun Power ontwerpt en levert al meer dan 10 jaar zonne-energiesystemen. Wij bieden de beste oplossingen van zonnestelsel volgens uw speciale vereisten. Het kan ontmoedigend zijn om erachter te komen hoeveel batterijen je nodig hebt.

Een zonnestelsel op het dak van 10 kW heeft tussen de 27 en 35 zonnepanelen nodig. Het werkelijke aantal zonnepanelen dat nodig is om een 10kW zonne-PV-systeem te maken, hangt af van het wattage van de zonnepanelen. Het antwoord op deze vraag hangt af van enkele factoren, waaronder de gemiddelde dagelijkse blootstelling aan de zon van het zonnestelsel, de efficiëntie van de zonnepanelen en het gemiddelde dagelijkse stroomverbruik van het huishouden. Zonnepanelen zijn immers een grote investering en u wilt ervoor zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft voordat u de aankoop doet.

Wil en de rest van het Unbound Solar-team zijn hier om al uw vragen te beantwoorden over het ontwerpen van een systeem dat aan uw behoeften voldoet. Nu we het hebben gehad over de verschillende soorten batterijen die beschikbaar zijn, laten we het hebben over hoeveel batterijen je echt nodig hebt. Of u nu geïnteresseerd bent in zonne-plus-opslag of alleen zonne-energie voor uw huis, EnergySage kan u helpen. Een zonnestelsel van 10 kW bespaart u geld op uw elektriciteitsrekeningen, maar hoeveel u bespaart, hangt af van een aantal factoren, waaronder de grootte van uw huis, uw elektriciteitsverbruik, de hoeveelheid zonlicht die u krijgt en het type zonnestelsel dat u heeft.

Als je in een gebied met veel zonlicht woont, heb je misschien niet zoveel batterijen nodig als iemand die in een gebied met minder zonlicht woont. In de tropen waar altijd zon is, denk ik dat de batterijen altijd maximaal vermogen zullen opslaan ten opzichte van andere plaatsen. Bovendien kan het een hele uitdaging zijn om het juiste systeemontwerp te creëren, inclusief de locatie van de panelen en welke zonne-omvormer u moet kiezen. Als je in een gebied met veel zon woont, heb je minder batterijen nodig dan wanneer je in een gebied met minder zon woont.

AA-batterijen worden meestal gebruikt in elektronische apparaten zoals afstandsbedieningen, speelgoed en draagbare elektronica. Uw zonnepanelen op uw dak gaan waarschijnlijk 25 jaar mee, maar u moet uw batterij na tien jaar vervangen. Volledig zelfvoorzienend gaan met zonnebatterijen is een duur en ingewikkelder proces dan verbonden blijven met het net. Als je niet genoeg batterijcapaciteit hebt, heb je geen stroom meer en moet je een back-up van de zonnebatterij toevoegen en de back-upgenerator opstarten.