Hoe lang gaat een batterij van 14 kWh mee?

Maar één nieuw opslagsysteem voor woningen onderscheidt zich door superieure kracht en capaciteit. NeoVolta's NV14 zonne-thuisbatterij heeft een hoge opslagcapaciteit van 14, 4 kilowattuur (kWh), wat betekent dat hij 14, 4 tot 18 uur meegaat in black-outomstandigheden. Afhankelijk van de tijd van het jaar en waar u woont, kan uw wisselstroom ongelooflijk belangrijk zijn om de hele dag van stroom te kunnen voorzien. Helaas verbruikt het koelen en verwarmen van uw huis enorm veel elektriciteit.

Een typische AC-unit voor thuis die 6 uur per dag werkt, verbruikt ongeveer 270 kWh elektriciteit per maand. Dit komt neer op ongeveer 1,5 kWh verbruikte elektriciteit per uur. Tesla Powerwall bruikbare opslagcapaciteit %3D 13,5 kWh. Sommige batterijen bieden ook een langere back-up dan andere.

De capaciteit van 13,5 kilowattuur van Tesla's Powerwall overtreft bijvoorbeeld Sunrun's Brightbox met 10 kilowattuur. Maar die systemen hebben hetzelfde vermogen, met 5 kilowatt, wat betekent dat ze dezelfde „maximale belastingsdekking” bieden, volgens WoodMac's directeur zonne-energie, Ravi Manghani. John Berger, CEO bij residentieel zonne- en opslagbedrijf Sunnova, vertelde Greentech Media dat het bedrijf een toestroom van de vraag naar opslag heeft gezien van bestaande klanten die hun systemen willen updaten, evenals nieuwe klanten die vanaf het begin om batterijen vragen. In termen van hoe lang het systeem kan duren, biedt Berger echter wat hij noemde „een nogal onbevredigend antwoord”.

Sunnova werkt aan de integratie van traditionele generatoren en beheer aan de vraagzijde naast zijn opslag-plus-zonnestelsel om een „nanogrid” te creëren dat het bedrijf vervolgens als dienstverlener zal beheren. Het gemiddelde huis verbruikt volgens de VS 900 kWh per maand, of 10.800 per jaar. Dat betekent dat het gemiddelde benodigde vermogen per dag 30 kWh is. Nu, wanneer u een netgebonden zonnebatterijsysteem voor dagelijks gebruik dimensioneert, wilt u een systeem dat tot 30 kWh kan leveren, of mogelijk meer voor piekgebruiksdagen.

Als u echter ook wilt dat het systeem off-grid back-upbatterijopslag biedt, kiest u meestal 3X tot 5x het dagelijkse gemiddelde, of 90 tot 150 kWh. Dit moet voldoende opslagruimte bieden voor volledige systeemautonomie in geval van een langdurige stroomuitval van 3 tot 5 dagen. Combineer de batterijopslag met een PV-zonnepaneelsysteem om ervoor te zorgen dat u over een hernieuwbare stroombron beschikt om de batterijen opgeladen te houden. Ik heb een off-the-grid huis in de uitlopers ten oosten van Oroville.

Ik heb 29 ijzeren Edison-batterijen. Zijn uw Tesla-batterijen compatibel met mijn huidige installatie? Nog een vraag. Ik weet dat de Tesla-stroommuren 10 jaar gerechtvaardigd zijn, maar hoe lang gaan ze mee?. Zonne-installateur Sunrun zei dat batterijen ergens tussen de 5-15 jaar meegaan.

Dat betekent dat er waarschijnlijk een vervanging nodig zal zijn tijdens de levensduur van 20-30 jaar van een zonnestelsel. Als het gaat om zonne-energie %26 batterijen (en elektriciteit in het algemeen) gebruiken mensen soms de termen energie en energie door elkaar, maar ze zijn eigenlijk anders. Het is natuurlijk ook van toepassing op zonne-PV-systemen - uw zonnestelsel genereert een bepaald aantal kWh per dag. Het is een van de meest populaire batterijen die momenteel op de markt zijn en veel mensen genieten van de veiligheid die het biedt om back-upstroom te leveren, evenals een verhoogde efficiëntie bij het gebruik van energie uit zonnepanelen.

Batterijen en componenten eromheen moeten de juiste afstand hebben om koeling mogelijk te maken, en regelmatige onderhoudscontroles kunnen nuttig zijn om een optimale werking te garanderen. Het garandeert ook dat de PowerWall zijn levensduur begint met een capaciteit van 13,5 kWh en de energiecapaciteit behoudt op basis van een degradatieschema. Een eenvoudig voorbeeld: als een zonnestelsel gedurende een heel uur continu 1 kW vermogen produceert, zal het tegen het einde van dat uur in totaal 1 kWh hebben geproduceerd. Als je op zoek bent naar zonnepanelen of een batterijopslag voor je huis, kom je ongetwijfeld de termen 'kilowatt' (afgekort als kW) en kilowattuur (kWh) tegen.

Maar gewicht is geen probleem voor stationaire opslag, daarom gebruikt Tesla nu lithium-ijzerfosfaat (LFP) voor hun Megapack-batterijen op nutsschaal. Dit continue vermogen is vrij standaard voor dergelijke batterijen, die doorgaans variëren van 5-8 kW. Ondertussen heeft de RESU10 van LG Chem een opslagcapaciteit van 8,8 kWh met een continu uitgangsvermogen van 3 kW). .