Hoe lang kan een generac-batterij een huis van stroom voorzien?

Het kan worden gecombineerd met een zonnepaneelsysteem om energie op te slaan en uw huis's nachts van stroom te voorzien. De Generac PWRCell is een back-upbatterij voor het hele huis. Het kan worden gecombineerd met een zonnepaneelsysteem om energie op te slaan en uw huis's nachts van stroom te voorzien, tijdens hoge gebruiksduur en tijdens stroomuitval. Het kan ook worden gebruikt als back-upstroombron voor uw huis tijdens stroomuitval en kan worden opgeladen via het net.

U kunt uw benodigdheden een dag of twee gebruiken op één keer opladen via een huisbatterij. Als u echter een zonnepaneelsysteem in huis heeft, kan deze stroom voor altijd worden gebruikt. Hoewel thuisbatterijen in verschillende maten en capaciteiten verkrijgbaar zijn, kunnen de meeste thuisbatterijen voldoende stroom leveren om essentiële apparaten enkele uren of zelfs dagen te laten werken. Maar één nieuw opslagsysteem voor woningen onderscheidt zich door superieure kracht en capaciteit.

NeoVolta's NV14 zonne-thuisbatterij heeft een hoge opslagcapaciteit van 14,4 kilowattuur (kWh), wat betekent dat deze 14,4 tot 18 uur meegaat bij black-outomstandigheden. En omdat de NV14 7,6 kW continu vermogen levert, kan hij in die tijd meer huishoudelijke lasten aandrijven dan zijn concurrenten van 5 kW. De Generac PWRCell wordt geleverd met een standaard garantie van 10 jaar, 70%. Dit betekent dat de batterij na 10 jaar gegarandeerd 70% van zijn oorspronkelijke prestaties presteert.

Want als de stroom uitvalt en de batterijen leeg zijn, kun je hem niet opladen zonder zonnestelsel. De PWRcell M6, de grootste batterij in de serie, heeft een maximaal vermogen van 9 kW om mee te gaan met 18 kWh bruikbare capaciteit. Het Generac PWRcell slimme batterijsysteem is ontworpen om modulair en schaalbaarder te zijn dan de andere batterijopties die momenteel op de markt zijn. Een handmatige omschakelaar (MTS) of een automatische omschakelaar (ATS) kan worden gebruikt om een back-upgenerator aan een Powerwall (MTS) te koppelen.

Het Generac-systeem voedt de zonne-energie echter rechtstreeks in de batterij zonder de extra conversie, dit wordt een gelijkstroom (DC) gekoppeld systeem genoemd dat een efficiëntiewinst van 7-10% mogelijk maakt, vergeleken met de Tesla Powerwall. Als de batterij leeg is of niet in staat is om voldoende elektriciteit te produceren om uw huis van stroom te voorzien, zal de back-upgenerator van start gaan. Vanwege de verscheidenheid aan back-upstroomproducten, zoals we de afgelopen weken hebben behandeld, kan het een uitdaging zijn om de beste batterij voor uw huis of bedrijf te vinden. Dit betekent dat, zolang uw installateur de juiste componenten en de PWRCell-omvormer installeert, uw Generac PWRcell-batterij back-upstroom kan leveren voor uw huis wanneer het elektriciteitsnet uitvalt, en ook kan communiceren met uw zonnepaneelsysteem als u die heeft.

Vorig jaar koos hij ervoor om zonne-energie en opslag aan zijn huis toe te voegen, eerst een reeks Panasonic-panelen te kopen en een paar maanden later een Tesla Powerwall toe te voegen. Voor klanten die dubbele bescherming willen hebben tijdens het orkaanseizoen en wanneer de stroom uitvalt, zou dit idee hen in staat stellen om een Generac PWRcell-batterij op te laden met hun Generac-generator. U kunt bijvoorbeeld meerdere PWRcell-batterijen installeren voor een huis met hoge energiebehoeften. Het PWRcell-specificatieblad van Generac geeft aan dat u maximaal twee PWRcellen kunt aansluiten op een enkele PWRcell-omvormer, dus u moet uw ondersteunende hardware upgraden om nog meer opslagcapaciteit toe te voegen dan de opgeslagen energie van twee batterijen.

Meerdere batterijen kunnen worden gecombineerd om nog meer capaciteit toe te voegen, maar een thuisbatterij van 10 kWh is meestal wat de meeste huiseigenaren installeren. Een opslagsysteem met een totale capaciteit van 111 kWh, of minder dan 8 afzonderlijke Tesla Powerwall-batterijen, is vereist bij gebruik van Tesla Powerwall-batterijen met een ontladingsdiepte van 95 procent.