Hoe lang kan de zonnebatterij van stroom voorzien?

Op basis van bovenstaande informatie kunnen we ervan uitgaan dat het voor de meeste huishoudens mogelijk zou zijn om hun elektriciteitsverbruik te beperken tot ongeveer 5 of 6 kWh per dag. Alleen al met een thuisbatterij kunt u uw basisvoorzieningen ongeveer een dag of twee van stroom voorzien. De meeste zonnebatterijen die vandaag op de markt zijn, gaan ergens tussen de vijf en 15 jaar mee. Hoewel dat een aanzienlijke hoeveelheid tijd is, moet u ze waarschijnlijk vervangen binnen de levensduur van 25 tot 30+ jaar van uw zonnestelsel.

Zonne-installateur Sunrun zei dat batterijen ergens tussen de vijf en 15 jaar meegaan. Dat betekent dat er waarschijnlijk een vervanging nodig zal zijn tijdens de levensduur van 20 tot 30 jaar van een zonnestelsel. Er zijn twee manieren om het te gebruiken om dit te doen, zowel om meer van uw zonne-energie te gebruiken door de overtollige energie op te slaan als deze ook als back-upstroom te gebruiken in het geval van een stroomstoring. Ik vind dat het onderhouden van de batterijen - de noodzaak vermindert om gedestilleerde H2O toe te voegen aan de cellen in de open geventileerde voertuigbatterijen.

Van de respondenten van de enquête die actief zonne-energie voor hun huizen overwegen, zei 70% dat ze van plan zijn een batterijenergieopslagsysteem op te nemen. Met de gemiddelde thuisstroom 750 tot 1.000 W per uur tijdens een black-out, gaat de 10 kWh-batterij 10 tot 12 uur mee en gaat de 13,5 kWh-batterij 13,5 tot 16,8 uur mee. Voordat u de beslissing neemt om zonnebatterijen te installeren, moet u eerst weten hoe lang ze meegaan en hoe vaak u ze moet vervangen. In een markt vol opties kan het echter onduidelijk zijn hoe ze allemaal opstapelen, vooral in het geval van een langdurige stroomstoring.

Het is echt alleen een grote UPC en als je hem eenmaal hebt uitgeput, ben je alleen afhankelijk van je zonne-energie om hem op te laden voor een lange uitval (3-7+ dagen). Zoutwaterbatterijen presteren het beste bij temperaturen boven ongeveer 23° F en onder 104° F, waardoor ze in dit opzicht een lichte voorsprong hebben op loodzuurbatterijen, maar zijn niet zo stevig als lithium-ionbatterijen. Afhankelijk van de tijd van het jaar en waar u woont, kan uw airco ongelooflijk belangrijk zijn om de hele dag van stroom te kunnen voorzien. In het zonnige San Diego is er een hete startup die een intrigerende nieuwe back-uptechnologie voor zonnebatterijen ontwikkelt.

Karin zei dat de beslissing om zonne-energie te gaan milieu- en economisch was, maar de energieopslag die hij had geïnstalleerd was ter voorbereiding op een stijging van de stroomuitval. U wilt alle kosten en de voordelen afwegen om te beslissen of u een Tesla Powerwall moet aanschaffen. Enkele van deze factoren zijn onder meer de hoeveelheid stroom die uw huis gemiddeld verbruikt en beschikbaar is voor onderhoud van zonnebatterijen. U kunt de stroom echter gebruiken voor andere functies zoals verwarming, oplaadapparaten of het opladen van andere zonnebatterijen.

Recente gegevens suggereren dat veel huiseigenaren die energieopslagsystemen installeren, kiezen voor twee batterijen in plaats van één voor een grotere back-upcapaciteit.