Kun je een huis volledig op zonne-energie runnen?

Met een modern zonne-energiesysteem, inclusief energieopslag, kunt u zeker een heel huis volledig op zonne-energie runnen. De hoogrenderende zonnepanelen en zonnebatterijen van vandaag maken het goedkoper dan ooit om een hele woning uitsluitend met zonne-energie van stroom te voorzien. Een van de meest gestelde vragen van huiseigenaren met betrekking tot zonne-energie is: „kan het echt mijn hele huis van stroom voorzien? Het antwoord daarop is eigenlijk vrij eenvoudig — ja, zonne-energie kan inderdaad je hele huis van stroom voorzien. Maar precies uitleggen hoe zonne-energie het hele huis van stroom kan voorzien, is iets ingewikkelder.

Een off-grid zonnestelsel is er een die volledig onafhankelijk is van het elektriciteitsbedrijf. Dat betekent dat uw huis geen stroom kan halen uit het nutsbedrijf. Het korte antwoord op beide? Dat hangt ervan af. Het is gebaseerd op een groot aantal factoren, waaronder hoeveel energie je in je huis verbruikt en hoeveel zon je dak regelmatig raakt.

Hoewel het voor de meeste mensen nog steeds te duur kan zijn om zonnepanelen op hun huizen te installeren, dalen de prijzen voor de panelen en installatie. Chariot bestaat om 100% zonne-energie aan te bieden tegen scherp geprijsde tarieven zonder de noodzaak van persoonlijke panelen. Praktisch gezien is het niet vaak mogelijk. Dit komt omdat zonne-energie alleen werkt als de zon schijnt als het bewolkt is of's nachts, ze genereren geen elektriciteit.

Er zijn enkele batterijoplossingen om in deze tijden stroom te leveren, maar ze zijn nog steeds vrij duur. De meeste woningen met zonnepanelen zijn van tijd tot tijd nog steeds afhankelijk van het net. Als je het gemiddelde zonnepaneel van 250 watt installeert, heb je ongeveer 28-34 zonnepanelen nodig om voldoende energie op te wekken om je hele huis van stroom te voorzien. Huiseigenaren moeten ook contact opnemen met hun lokale nutsbedrijf om te zien of het financiële prikkels biedt voor zonne-installaties en om te bepalen wat het beleid is voor netinterconnectie en voor de verkoop van overtollig vermogen in het net.

De planning om uw huis volledig op zonne-energie te laten draaien, vereist aanzienlijke financiële, mentale en emotionele investeringen. Daarom is het belangrijk voor eigenaren van zonnepanelen om bewakingssoftware voor zonnestelsels te gebruiken die de zonneproductie minuut voor minuut bewaakt en het beste tijdstip van de dag bepaalt voor het gebruik van apparaten. Als de zon niet zo fel of zo lang schijnt als gewoonlijk, is het goed om uw zonnebatterijen te gebruiken. Het is een vraag die veel eigenaren van zonnepanelen zichzelf stellen wanneer ze beslissen wat ze met hun zonnepanelen moeten doen.

Het tonen van zonnestralingsniveaus en de tools op haar website bieden gedetailleerde zonne-informatie voor specifieke locaties binnen de U. Zelfs als blijkt dat de kosten van zonne-energie iets duurder zijn dan elektriciteit die bij een nutsbedrijf is gekocht, huiseigenaren willen misschien zonne-energie installeren om te voorkomen toekomstige potentiële schommelingen in energiekosten, of willen gewoon verder kijken dan hun persoonlijke financiële motivaties en zonne-energie gebruiken voor groen leven. En als je eenmaal besluit om volledig zonne-energie te gaan, heb je misschien te maken met slecht weer, wat een domper zou kunnen zijn op je plannen om alleen van de zon te leven. Om een zonnestelsel te installeren dat 100% van de elektriciteitsbehoeften van uw huis kan voldoen, heeft u daarvoor de ruimte nodig.

Als gevolg hiervan is de zonne-industrie in Texas snel gegroeid in termen van elektriciteitsopwekking en het aantal mensen dat het in dienst heeft. Uw zonne-installateur moet gemiddeld bepalen hoeveel elektriciteit u doorgaans gebruikt om volledig te begrijpen hoe groot een systeem u nodig heeft. In het afgelopen decennium is er een aanzienlijke hype geweest rond het idee van zonnedaken of zonnedakspanen.