Hoe lang gaat een batterij van 10 kWh mee?

Twee populaire systemen op de markt hebben bijvoorbeeld een capaciteit van 10 kilowattuur (kWh) en 13, 5 kWh. Met de gemiddelde thuistekening 750 tot 1.000 W vermogen per uur tijdens een black-out, gaat de 10 kWh-batterij 10 tot 12 uur mee en gaat de 13, 5 kWh-batterij 13, 5 tot 16, 8 uur mee. Een batterij van 10 kWh gaat 10 tot 12 uur mee, ervan uitgaande dat het systeem 1000 watt per uur gebruikt. Als u maar een paar apparaten gebruikt, neemt de gebruiksduur van de batterij toe.

John Berger, CEO bij residentieel zonne- en opslagbedrijf Sunnova, vertelde Greentech Media dat het bedrijf een toestroom van de vraag naar opslag heeft gezien van bestaande klanten die hun systemen willen updaten, evenals nieuwe klanten die vanaf het begin om batterijen vragen. Over het algemeen heb je met de lithium-ijzerfosfaatbatterijen in de loop van de tijd minder degradatie en een langere levensduur. Om dit in de praktijk te brengen, kunt u, als uw batterij 10 kWh bruikbare opslagcapaciteit heeft, ofwel 5 kilowatt vermogen gebruiken gedurende 2 uur (5 kW * 2 uur% 3D 10 kWh) of 1 kW gedurende 10 uur. Als je je tv elke dag de hele dag aan houdt, verbruikt hij meer dan 7 kWh elektriciteit per dag, een aanzienlijk deel van de typische 10 kWh bruikbare energieopslag die veel batterijen hebben.

Helaas zou het aantal batterijen dat hiervoor nodig is veel meer kosten dan de meeste huiseigenaren kunnen uitgeven. Huisbatterijen worden gebruikt om energie van uw zonnepanelen op te slaan om's nachts te gebruiken of op momenten dat het weer bewolkt is. Tesla Powerwall 2 is een lithiumbatterij op basis van kobalt, de andere twee zijn lithium-ijzerfosfaatbatterijen. Het is een opkomend gebied voor veel delen van Australië, en als zodanig hebben mensen veel vragen over wat batterijen kunnen doen, welke typen beschikbaar zijn en hoeveel ze kosten.

Dat betekent dat je alle items in de bovenstaande lijst kunt voeden met één 9,8 kWh-batterij gedurende ongeveer 3,5 uur. Voordat u kiest hoeveel batterijen u nodig heeft of uw lijst met kritieke belastingen afrondt, moet u de piekvermogensvereisten van uw kritieke belastingen definiëren. Maar je hebt ook off-grid geschikte loodzuuraccu's nodig, omdat Enphase en sonnen een netaansluiting nodig hebben om te werken. Wanneer het net uitvalt en uw zonnestelsel is losgekoppeld, wordt uw subpaneel ingeschakeld en kunt u opgeslagen zonne-energie uit uw batterijen halen om alleen uw kritieke belastingen van stroom te voorzien.